Sponsorer

Stockholm Zombiewalk 2015 vill tacka!!!

Vi vill tacka alla våra underbara sponsorer som hjälpt oss att göra denna Zombiewalk till verklighet genom gåvor, priser, PR mm.

Tack till:

Skärmavbild 2015-08-14 kl. 13.27.11

Skärmavbild 2015-08-13 kl. 16.54.12

Den 24 augusti har Fear the Walking Dead premiär på hbonordic.com. Detta är den efterlängtade systerserien till megasuccén The Walking Dead och utspelar sig i början av de odödas apokalyps.

 

batalj_logo-new

Batalj Event

Batalj startades formellt för 19 år sedan och hela tiden haft som mål att leverera den bästa möjliga servicen inom event och uthyrning. Batalj skall om man så vill helt enkelt arrangera det bästa scenariospelen på marknaden.

Vi fortsätter att ha denna inställning och nu satsar vi allt på eventanläggningen i Stråssa samtidigt som butik och webshop utökas och flyttas till Stråssa.

http://www.bataljevent.se

 

Ballon Princess Entertainment

Ballongprinsessan (Maria Byqvist) är Ballongartist med stort B. Ballongskulptur, ballongdekor och ballongfigurer. Hon är  även fyrfaldig Svensk Mästarinna i Ballongskulptering.

10923493_10153983085943465_8645431967172654831_n

http://www.ballongmagi.se

 

Fantastic Beauty – Makeup

Jag kan skräddarsy upplevelser åt Dig och Dina vänner/kollegor oavsett om det gäller en snygg kvällsmakeup, möhippa, maskerad, Halloweenfest, Lajv eller bara en härlig avslappnande kväll. Kika i mitt bildgalleri och i min behandlingsmeny för inspiration och kontakta mig gärna för mer information.

http://www.fantasticbeauty.se/

 

EVENTOPIA-TEXTLOGO2

Eventopia

Eventopia skapades av ett gäng klubbarrangörer och hyr nu ut det mesta för ditt event. Med vår breda erfarenhet av att skapa fester och vårt stora kontaktnät hjälper vi dig gärna att koordinera hela eventet. Hos oss slipper du blanda in flera parter och vi hjälper dig med allt från elektronik och koordinering till grafiskmaterial.

http://www.eventopia.se

 

skrik-fabriken-logo

Skrikfabriken

Experience the fun and excitement of Halloween in Sweden! We create events and parties for kids, teens and adults.

We’ve got decor, props, artists, performers, and a million different gimmicks and ideas to create the BEST CREEPY FUN party you want! We even have a 1977 Cadillac Hearse and virtual ride in a coffin to your final resting ground!

http://www.skrikfabriken.se

 

Logotype

Stjärnurmakarna Sturegallerian

På Stjärnurmakarna är vi inte som alla andra. Vi är oss själva! Stjärnurmakarna är en rikstäckande kedja med ett 30-tal butiker som ägs och drivs av människor som brinner för begreppet tid. Dessutom har vi koll på både trender och teknik. Hos oss får du en fantastisk service, en allriskförsäkring utöver det vanliga och en riksgaranti som gäller i alla våra butiker. Välkommen!

http://www.stjarnurmakarna.se

Kommentera